Sedan sist.

Vilken bloggtorka det varit på sistone. Ursäkten är en hel del andra göromål. Förutom jobb har jag även hunnit med annat trevligt.  Stockholms modevarndring gick av stapeln 1-5 september. Jag hann med Minna Palmqvists öppning på lilla baren på Rich, mycket trevligt. Så här står det om Intimately Social 5.10 på Stockholm modevandrings sida:

Minna Palmqvist jobbar med de kollisioner som uppstår mellan modevärldens perfektion och den krassa verkligheten; mellan den socialt accepterade ytan och vår intima föränderliga kropp. Projektet Intimately Social började som ett magisterarbete från Konstfack 2007, och har sedan dess visats i olika skepnader i bl.a. Paris, Berlin och Dubrovnik.Intimately Social 5.10 som visas under Stockholms Modevandring belyser de oundvikliga förändringar som sker med kroppen över tid, och det faktum att inget varar för evigt… ”

Foto; Anna Rönnqvist
Bilderna från öppningen är lånade från stockholms modevandrings hemsida
Minna är den vackra kvinnan i den nudefärgade klänningen.

Jag och Janika gjorde en instickare på Dress off dress on på söndag. På Dress off dress on´s blogg skriver de så här:

”Dress off dress on kämpar för att alla klädintresserade och andra trångbodda ska rensa sina garderober och byta plagg med varandra. Tanken är att erbjuda ett alternativ till dagens uppskruvade konsumtionstakt. Förutom att tillvarata redan befintliga resurser värnar vi om klädernas historia…”

Filosofin bakom konceptet är fantastisk. Men tyvärr var det inte så lyckat i praktiken. Kanske det var vår ålder eller vår brist på tävlingsinstinkt som gjorde att vi snabbt gav upp jakten på godbitarna. Men för er som har kvar kämparglöden och en smula vassa armbågar så ordnar Dress off dress on en ny tillställning i Kungsträdgården här i Stockholm 18 september. 

Vi har även hunnit med att införskaffa oss ett nytt hem! Men detta bloggar jag mera om då det närmar sig.
Annonser

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s