På tapeten.

Eftersom vi har införskaffat oss ett nytt hem har jag svårt att låta bli att surfa runt på diverse inredningssidor och bara titta lite.. Vi kommer inte att köpa några nya möbler och vårt nya hem är fint och fräsht så vi behöver inte göra om någonting. Men- vårt gästrum kommer vi att behöva tapetsera om så småningom. Så nu kan jag inte sluta titta på tapeter. Tapeter, precis som olika tyger, är så vackra att titta på. Jag kan liksom inte få nog.

Jag och min man Daniel har inte samma tapetsmak. Så jag vill bara tillägga, ifall Daniel som just nu befinner sig i Amsterdam råkar läsa det här, det här är inspirations bilder. Inget är bestämt. Än.

Annonser

5 thoughts on “På tapeten.

  1. Åh jag gillar också tapeter! Jag jobbar i en färgaffär som säljer tapeter, det är svårt att inte vilja göra om! Alla Sandbergs tapeter är finast! och PIP från InTrade!

  2. Jag håller med dig. Jag kan inte heller få nog av vackra mönster på tyger eller porslin. Det är något så tilldragande med det. I övrigt tycker jag att du har excellent smak på tapeter!

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s