DoDo Designers

För en tid sedan skrev jag i bloggen om ”Dress off Dress on”s klädbytardagar.Tanken bakom konceptet är väldigt bra, man lämnar in kläder man inte längre vill ha och kan byta till sej lika många plagg från andras inlämnade kläder. Tyvärr tyckte jag inte att det fungerade så väl i praktiken. De flesta hade med sig rätt så trista basplagg från kedjorna, dessutom var stämningen lite tråkig och många med vassa armbågar.  Det som jag tycker saknades var ett poängsystem. Att varje plagg skulle poängbedömts och endast kunna bytas mot ett plagg med samma värde, eller mindre om man så vill, men inte till ett plagg som är bedömt att vara värt mera. På det sättet skulle kanske alla få ut mera av själva bytandet. 
Men nu kommer ”Dress off Dress on” med ett nytt koncept, som förhoppningsvis fungerar lite bättre. Den här gången är det en klädbytar dag med bara märkes kläder.  Anmälningsavgiften ligger på 350 kr och innan bytandet börjar bjuds det på vinprovning, bubblor och minicupcakes. För er som tröttnat på era garderober och är sugna på att ge DoDo Designer en chans gå in här och anmäl er. Grevgatan 55, 4 december, kl. 15-19. 
Vad säger ni? Är det någon av er som har erfarenhet av liknande klädbytardagar?
Ps! Imorgon är det sista dagen att delta i enkätundersökningen om vad ni vill läsa om här på Kom igen bloggen. Jag blir jätteglad ifall ni deltar! ♡
Annonser

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s