I♡tejp.

Fick så fina presenter i helgen. Kommer ni ihåg att jag bloggade om webb butiken Cutetape? Nu är jag stolt ägarinna av två rullar alldeles egen washi-tejp. Nu vill jag tejpa allt. Det är så fint! Dessutom fick jag två fina pennor och ett litet häfte från Pox. Blir så sugen på att pyssla. Fixa. Något fint. Jag kunde måla våra pinnstolar eller dra upp golven i gästrummet. Men det vill jag inte. Kan ni inte ge mej era bästa pysseltips? Eller rekommendera de finaste pysselbloggarna?
Annonser

5 thoughts on “I♡tejp.

  1. Va fin din blogg blev! Mitt bästa pysseltips är origami, måla möbler och att sy saker, det tycker jag är väldigt kul! Den bästa pysselbloggen är nog underbaraclaras!

  2. Instämmer! Jätte fin layout! Har du använt Föddispresenten?? ( ännu en orsak varför jag borde komma o hälsa på… bara yttepyttelite avis, men jag fick ju nog en super present jag å…. ;) )

  3. amnada och evelina; tack! Känns roligt att förnya bloggen lite ibland!

    Miia; tack ! sjäva ”komigenbloggen” texten i headern är skriven med bamboo´n men bakgrunden har jag gjort tidigare. :) Den är rolig att leka med, men man fastnar snabbt!

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s