Ett annat helgfynd.

Östergötland bjöd också på dehär vackra ljusstakarna. Under ljusstaken står det ”Stjärnmetall, made in sweden”. Någon som vet vad stjärnmetall är för något? 
Idag har jag en ”ledig” dag och skall försöka hinna fotografera och lägga upp lite nyheter till butiken. Jag borde också få till ett par nya fina banners både till butiken och bloggen. Vad gör ni för något?

6 tankar om “Ett annat helgfynd.

  1. Åh så fina! Har aldrig hört talas om stjänmetall…

    Jag är också ledig idag, har varit och simmat, nu ska jag plugga lite och sen ska jag ut på ärenden!

  2. familjen e ledig, vi har just ätit lunch. nu sover yngsta, storebror ser på spöket laban, jag städar övre våningen på byggmaterial (förutom nu då jag villade bort mig då jag egentligen ska sända listmått till min bror som hjälper med bygget) och mannen slipar golvet för att kunna vaxa det ännnu idag. framsteg i renoveringen! vi kanske kan flytta upp sängarna till helgen!
    allt gott.
    s

  3. sofie; Härligt! Vi har ännu inte börjat med våra golv. Hoppas att vi hinner börja med det nu till helgen. Plastmattor och flytspackel skall bort. Hoppas på att kunna ta tillvara på det trägolv som enligt rykten skall ligga där under. Spännande! Hoppas ni får en fin helg !

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s