Hej!

Lång paus blev det. Har varit skönt att pausa från både bloggandet och butiksgörat en stund (förutom att skicka iväg era beställningar, såklart). Och jag har funderat. På bloggen. Om dess varande eller icke varande. Om jag skulle starta en pytteliten blogg med lösenord, för mina vänner och familjen i finland. Eller om Kom igen bloggen får byta inriktning, bli lite mera personlig (men naturligtvis lika mycket loppis som förut).  Eller om jag skall sluta blogga. Eller kanske starta en helt ny blogg? Så mycket klokare har jag inte blivit. Annat än att jag njutit av de nya lediga dagarna som jag plötsligt fått. Vad säger ni?
Med den lediga tiden har jag börjat känna att skrivinspirationen börjat komma tillbaka. För förut skrev jag. Varje dag. De senaste åren har inte hunnit. Men nu. Nu skall det skrivas.
Annonser

6 thoughts on “Hej!

  1. Jag tycker du ska stanna kvar här och göra bloggen mer personlig. Tänk att du har ett helt arkiv med minnen på den hör bloggen. Varför kasta bort det och göra något nytt? Man är väl alla delar av sig själv. Utvecklas kan man göra precis hur mycket som helst. Det fina blir ju att se förändringen när den sker. Så tycker jag. :-)

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s