Hållbara loppisfynd.

I julas då jag var hemma här i finland på besök såg jag för första gången de här skålarna på ett loppis. Jag köpte dem inte då eftersom jag kom med flyg och det kändes otympligt att packa ner glasskålar i bagaget. När jag var här och hälsade på i maj fanns skålarna kvar men då hade jag inte heller plats med dem i bagaget så jag lät dem stå kvar. Tredje gången gillt, nu slog jag till. Skålarna från Duralex är i glas, utsidan är färgad i turkos och gult. Duralex är härdglas, det är väldigt tåligt och håller hur länge som helst. Fina va?

9 thoughts on “Hållbara loppisfynd.

  1. De där skålarna är super, har några turkosa.
    Hörde och läser att du också var på loppisrace! Skulle ha varit kul att ses men jag hann ju inte alls prata med folk första dagen utan stod längst in vid butikskassan och svettades! :-)
    Ha en riktigt skön fortsättning på sommaren!

  2. Aja; Ja, jag såg en liten skymt av dej bakom kassan, men du hade så fullt upp att jag kände att det inte riktigt var läge att komma fram och prata. TACK för ett välordnat loppis race! det var så himla trevligt och mysigt! Och så otroligt fint ni har det på lundagård! KRAM!

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s