Auktion.

Sista veckan av semestern i finland gick vi på en liten auktion i Nykarleby. Egentligen tycker jag det är lite läskigt med auktioner, och har bara varit på ett par innan Nykarleby auktionen. Det läskiga ligger i att man skall ropa ut sitt bud, och i några sekunder riktas all uppmärksamhet mot en själv. Lägger man det vinnande budet så måste man ju gå fram och hämta varan man ropat in. Men jag upptäckte ganska snabbt att när fyndivern slog till blåste blygheten bort. 
Bland besökarna fanns proffsen på plats. Sofia (den blonda tjejen med blått linne) som har bloggen Kantstött och hennes familj ropade med stor säkerhet hem de tyngsta fynden. 
Fina Hanna var också där. Det var tredje gången vi sprang på varandra under semestern. 
Hanna dokumenterade mej nöjt poserande med nya lampan jag precis ropat in. Bilden är lånad från Hannas blogg Hannas virrvarr.
Familjen var koncentrerad. Temat för vår auktionsdag blev lampor. Fyra lampor ropade vi in innan vi styrde bilen mot loppisar i Jakobstad. På vägen hann vi också med ett kort stopp på en auktion till. Där uteblev dock fynden. Hanna har flera fina bilder från auktionen, kika in här.
Annonser

2 thoughts on “Auktion.

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s