Stockholms Stadsmission REMAKE-tävling

Alla vi loppis älskare som besökt Stockholms Stadsmission har sett REMAKE avdelningen. Det är kläder, möbler och  hemtextil som är om designade med ny form och stil. Jag fick ett mail av Lina på Stockholms stadsmission där hon berättade att Stockholm Stadsmission ordnat en REMAKE tävling. Så här skrev hon;
”REMAKE är Stockholms Stadsmissions eget märke som består av second handkläder, hemtextil och möbler som fått ny form och stil. Mellan den 14-30 sep är det fritt fram att vara med och tävla om att designa REMAKEs nästa storsäljare.

Tävlingsbidraget ska bestå av en produkt som har designats och tillverkats utifrån kriterierna – stor tillgång till råmaterial, lätt att tillverka och ej trendkänslig. Alla inlämnade tävlingsbidrag publiceras på Stockholms Stadsmissions hemsida och efter den 30 september kommer en namnkunnig jury att utse tre finalister. Finalisternas produkter kommer att ställas ut i Stockholms Stadsmissions butik på Plattan, där kunder och besökare kan rösta fram sin favorit som vinnare. Vinnaren kommer sedan att få synas med namn och produkt i Stockholms Stadsmissions kanaler som t.ex. second handbutikerna, nyhetsbrev, facebook och hemsidan. Produkten kommer sedan att produceras och säljas i butikerna och webbshopen. ”

 För att läsa mera om REMAKE-tävlingen och för att delta, klicka här. 

2 thoughts on “Stockholms Stadsmission REMAKE-tävling

Säg hej så blir jag glad! ♡

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s